EtalageKunstRoute Holten

Oktober 2020

locatie
Kulturhus Holten, Holten

Tijdens de 11e EtalageKunstRoute, die gehouden wordt van 3 oktober tot en met 1 november is er veel kunst te zien van Holtense amateur- en beroepskunstenaars.

Meer dan 35 leden van de Vereniging van Holtense Beeldende Kunstenaars (VHBK) laten op verschillende plaatsen in Holten hun kunstwerken zien. Dat begint in het Kulturhus, het vertrekpunt van de route. Naast kunstwerken bij de Wereldwinkel en Tastoe, zijn daar twee exposities te zien. De ene expositie bestaat uit ca. 30 kunstwerken die de VHBK-leden hebben gemaakt over het thema ”Rood in de Kunst” en de andere expositie is te zien in de Nagelhoutzaal. Onder de titel “Nagelhout Fashion Time” exposeren daar leerlingen van De Waerdenborch hun modecollectie, geïnspireerd door werken uit de Nagelhoutcollectie. Verder worden in 30 etalages in het centrum van Holten kunstwerken tentoongesteld. Nieuw onderdeel in de EtalageKunstRoute is een puzzel: met het verzamelen van letters bij de kunstwerken kan de naam van een beroemde kunstenaar worden gevormd. De EtalageKunstRoute eindigt op 1 november, maar de exposities in het Kulturhus gaan door tot en met 28 november. Een kleurige flyer met alle informatie en de te wandelen of te fietsen route is vanaf 1 oktober gratis verkrijgbaar in het Kulturhus.

Win een kunstwerk
In het Kulturhus kan je loten kopen waarmee je kunstwerken van de deelnemende kunstenaars kunt winnen. Daar zijn de te winnen kunstwerken ook te zien. Op de loten kan je aangeven welk kunstwerk je graag zou willen winnen. Je wint dus niet iets wat je niet mooi vindt! Er is keus uit ca. 20 kunstwerken. Loten kosten € 1,-- per stuk en voor € 5,-- krijg je 6 loten! De trekking is op 1 november.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer