navigatie overslaan

Carnavalsoptocht Holten

Op zaterdag 22 februari 2020 gaat om 14.00 uur weer de traditionele Grootse Keunedarpse Carnavalsoptocht door Holten van start.

+ 1 foto's

Kinderen kunnen zonder opgave deelnemen en er heeft zich al een flink aantal wagens en loopgroepen aangemeld. Kinderen kunnen zich verzamelen op de parkeerplaats bij sporthal ’t Mossink en gaan onder leiding van de veldwachter het dorp door. De route van de optocht is als volgt: Keizersweg-Dorpsstraat-Larenseweg-Pastoriestraat-Oranjestraat-Smidsbelt.

Geduchte concurrentie
Vorig jaar ging Knap Gek er met de eerste prijs vandoor. Maar ze hebben dit jaar geduchte concurrentie van PiPaCervisia en De Mafklappers. Het wordt echt spannend dus.

Na de optocht kunnen de kinderen, wagens en loopgroepen meteen door het carnavalsgedruis in. Aansluitend aan de optocht is er namelijk kindercarnaval bij Klavier en natuurlijk zijn ook alle andere cafés in Holten geopend. ’s Avonds is er de Slingeroamd, die altijd weer leidt tot een gezellige bonte stoet van verklede mensen dwars door Keunedarp. Welke optochtwagens en loopgroepen er in de prijzen vallen, dat wordt zondagavond bekendgemaakt om 21.11 uur tijdens het Kielenbal Bie Toontje.

Wanneer