Mart Hillen in concert

prijs
€ 17,50
locatie
Parkgebouw Rijssen, Rijssen

De weergaloze manier waarop hij nummers van onder meer Marco Borsato, Michael Jackson en U2 speelt, levert een zeer toegankelijk en gevarieerd programma op.

Er zijn weinig muzikanten die één gitaar kunnen laten klinken als een héle band. Mart Hillen is er zo één: hij speelt de melodie en de baspartij, en drumt tegelijkertijd op zijn gitaar. Of in de woorden van radio-dj Giel Beelen: ‘Je kunt het je niet voorstellen, maar dit gebeurt allemaal op één en dezelfde gitaar’. Samen met niemand minder dan regisseur en theatervakvrouw Leoni Jansen maakt hij een prachtig soloconcert. Hij verbindt zijn virtuoze gitaarspel met grappige en persoonlijke verhalen.

In 2016 won Mart de theaterwedstrijd Rabo On Stage in Zutphen en de Fingerstyle Academy Awards in Amsterdam waarna hij speelde met ’s werelds beste akoestische gitarist Tommy Emmanuel. ‘Ik denk dat ik wel met pensioen kan’, was zijn uitspraak toen hij Mart hoorde spelen.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer