Reizigersverhalen

Hier, nu en nergens anders

prijs
€ 16,50
locatie
Parkgebouw Rijssen, Rijssen

Reizigersverhalen is een unieke eenheid van muziek en verteltheater.

Eigen composities van Joshua Aaron en intrigerende reisverhalen, verteld door Melanie Leeflang, worden afgewisseld of helemaal in elkaar verweven. Natuurlijk verhalen van Joshua zelf, maar ook van andere reizigers die zijn pad kruiste. Ondersteund door een band en orkest vormt zich samen een dynamisch en meeslepend geheel en dit neemt je, zoals de titel suggereert, mee op reis. De muziek van Joshua varieert van intieme luisterliedjes, binnen de genres country en pop, tot instrumentale climaxen. De reisverhalen worden op een beeldende wijze verteld, waardoor je er als luisteraar bijna zelf bij bent. Van een prachtige wandeling in de woestijn of een storm op zee tot het verdwalen in de mistige, hoge bergen. Je hoeft geen ervaren reiziger te zijn om het volledig te ervaren. Bovendien gaat lang niet alles over reizen. Soms zetten de verhalen je totaal op het verkeerde been.

Joshua Aaron is een 25-jarige componist en singer-songwriter uit Haarlem. Hij studeerde toetsen aan de popafdeling van het Codarts conservatorium te Rotterdam. In 2017 studeerde Joshua af met een spectaculaire theatershow, wat tevens de geboorte van Reizigersverhalen betekende.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer