Amsterdams Kleinkunst Festival

Finalistentournee

prijs
€ 15,50
locatie
Kulturhus Holten, Holten

Kom, geniet en maak kennis met drie theatertalenten van de toekomst! Het Amsterdams Kleinkunst Festival presenteert deze avond namelijk de winnaar en overige finalisten van de AKF Sonneveldprijs 2019.

Rosa da Silva – Daar moet je heen (Winnares AKF) De voorstelling ‘Daar moet je heen’ van Rosa da Silva uit Klazienaveen, bestaat uit scènes die worden afgewisseld met zang en muziek. De fado over Klazienaveen is het startpunt van haar zoektocht naar wie ze zelf is, waarbij de eeuwige strijd tussen stad en provincie akelig herkenbaar is. Ze geeft je door haar personages een andere, schurende blik op de huidige maatschappij. Daarbij spaart ze niemand. Vooral zichzelf niet.

Meester Alex – Ben ik in één keer die gast Dan Meester Alex, die gast met een baard en een hoed. Maar hij is ook die gast die kan dansen, die graag ontbijt met chipskruimels uit zijn onderbroek, die gedichtjes schrijft, die kan zingen, en die moeiteloos een achterwaartse flikflak doet. Zo’n gast. Hij is bovendien zo’n gast die kan rappen. In de voorstelling ‘Ben ik in één keer die gast’ heeft Alex het over de rollen die men in het leven aanneemt en de verwachtingen die daarbij horen. Hierin geeft hij op humoristische en soms verwarrende wijze een eigen kijk op dat wat men ‘ik’ noemt.

Bart Melief – Het uur U Bart Melief gaat nog even door met cabaret zoals het ooit bedoeld is: gratuit moralisme in een mildzure jus van betweterigheid. Het ouderwetse wijsvingertje, maar dan in een blitse verpakking. Met zijn onsympathieke gezever en vermoeiende onderwerpen weet Bart het publiek in no time van zich te vervreemden.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer