Pouw Triathlon Rijssen

locatie
Zwembad de Koerbelt, Rijssen

Vandaag staat de Pouw Triathlon Rijssen weer op het programma!

Alle onderdelen zullen zich afspelen in de bosrijke omgeving van Rijssen. Het verwarmde zwembad en de merendeels beschutte wegen staan garant voor prima prestaties en een voortreffelijke ambiance. Het Parc Fermee bevindt zich op de zonneweide van het zwembad, waar ook de wisseling van de onderdelen plaatsvindt.

Kwart Triathlon
Een individuele triathlon over 1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km hardlopen. Er geldt een minimum leeftijd van 16 jaar. Voor niet NTB-leden wordt een daglicentie aangevraagd. Deze serie kent maximaal 120 startplaatsen.   Achtste Triathlon
Een individuele triathlon over 500 meter zwemmen, 20 km fietsen en 5 km lopen. De minimale leeftijd is 14 jaar. Deze serie kent een max. van 300 deelnemers.

1/4 Trio Triathlon
Een estafette triathlon over 1 km zwemmen, 40 km fietsen en 10 km hardlopen. Elk lid van het trio legt een onderdeel af. Minimale leeftijd  is 16 jaar.  Er zijn maximaal 60 startplaatsen.

1/8 Trio Triathlon
Een estafette triathlon over 500 meter zwemmen, 20 km fietsen en 5 km hardlopen. Elk lid van het trio legt een onderdeel af. Minimale leeftijd zwemmers is 14 jaar. Minimale leeftijd lopers en fietsers is 16 jaar. Er zijn maximaal 60 startplaatsen.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer