Parkgebouw

Kerstconcert

locatie
Parkgebouw Rijssen, Rijssen

Het wordt een échte Rijssense Kerst, want dit jaar heeft het Vocaal Ensemble de Twente Zangers het Rijssens Mannenkoor uitgenodigd voor het jaarlijkse Kerstconcert in het Parkgebouw.

De Twente Zangers, onder de bezielende leiding van Mathijs Kraan, mochten via het door hen geïnitieerde Projectkoor ‘Ontdek je stem’ een aantal nieuwe leden verwelkomen en is dus weer op volle sterkte. Het ensemble bestaat al meer dan 50 jaar en is een begrip in Rijssen en verre omgeving. Deze muzikale mannen zijn dus niet de minsten en zeker het beluisteren waard. Het Rijssens Mannenkoor werd opgericht in 1927 en is in de Reggestad uitgegroeid tot een instituut. Het koor telt ruim 100 leden en geeft vele concerten in binnen- en buitenland, waaronder Wenen, en Straatsburg. Het Rijssens Mannenkoor staat onder leiding van Jaap Kramer. De mannen worden muzikaal begeleid door een speciaal voor deze gelegenheid samengesteld strijkkwintet en Gezinus Veldman aan de vleugel. Samen zullen zangers en musici een veelzijdig kerstprogramma brengen met bekende én nieuwe nummers.

Let op! Aanvangstijd is gewijzigd van 18.00 uur naar 19.00 uur.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer