Korenfestival!

locatie
Centrum van Holten, Holten

Zaterdagmiddag 25 mei 2019 van 13.00 uur tot 17.30 uur vindt er in het centrum van Holten een Korenfestival samen met een braderie plaats.

Het is nu voor het vierde jaar op rij dat de Holtense koren en de Holtense Handelsvereniging de krachten bundelen. Vorig jaar was het een zeer groot succes. Doordat de Dorpsstraat een deel is afgesloten voor het verkeer en deze gevuld worden met ongeveer 30 marktkramen waar Holtense ondernemers maar ook ondernemers van buiten Holten komen te staan met hun koopwaar is er voor ieder wat wils te koop. De braderie begint om 13.00 uur en duurt tot 17.30 uur. De 12 koren die uit Holten en omstreken komen zullen te zien en te horen zijn op de 4 podia verdeeld over de dorpskern. Zo is er een podium bij de café Jansen, op het Smidsbelt en op de Dorpsstraat te hoogte van Daglicht. De koren zullen alle soorten muziek ten gehore brengen van 13.00 tot 17.30 uur. Het eindlied wordt gezongen door alle deelnemende koren om 18.00 uur op het Smidsbelt. Tijdens het optreden van de verschillende koren kan men zich ook heerlijk op de vele terrassen settelen.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer