Rijssense Revue

Mooi dat 't zo kan!

prijs
€ 17,50
locatie
Parkgebouw Rijssen, Rijssen

Mooi dat ’t zo kan, je hoort het geregeld om je heen in Riessen. Hoe de wereld om ons heen ook verandert, de bewoners van Rijssen blijven zichzelf en helpen elkaar voort, daarna volgt een bedankje en heel vaak hoor je dan;….. Mooi dat ’t zo kan! Dat is de titel van de nieuwe Rijssense Revue.

De typische Rijssenaar zal zichzelf of zijn buren herkennen in de vele sketches en soms absurde situaties die zich afspelen in het “Riessense straatje” anno 2019. De revue geeft een inkijkje in het Rijssense leven van alledag, we zien vaak de nieuwsgierigheid, de knieperigheid, het ongeduld van onze buren, maar natuurlijk kunnen we er zelf ook wat van….“Mooi dat ’t zo kan” is een actuele revue, met een bonte mengeling van eigentijdse sketches, aansprekende zang en vrolijke dans. Aan deze productie werken weer zo’n 50 mensen mee, die met z’n allen zorgen voor een typisch Rijssense revue, waar u en uw buren, familie of collega’s van zullen genieten.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer