Actueel

 1. Rally Kinderhulp Ghana

  Zaterdag 7 september aanstaande wordt de 3e editie van Rally Kinderhulp Ghana verreden. De equipes vertrekken net als vorig jaar van Kasteel “De Oosterhof” in Rijssen en toeren weer door het mooie Twentse landschap!

 2. De Achterhoekse Fiets4daagse doet drie dagen Rijssen-Holten aan

  Van 6 tot en met 9 augustus 2019 wordt de 26ste editie van de fietsvierdaagse ‘De Achterhoek’ georganiseerd.
  Ook dit jaar weet de routecommissie de deelnemers te verrassen met nieuwe routes die leiden langs de mooiste plekken in de Achterhoek én Rijssen-Holten. Want maar liefst drie dagen komen de fietsers door Rijssen-Holten.

 3. Kameleondag bij Rijssens Museum

  Dinsdag 30 juli is het van 11 tot 16 uur Kameleondag het op het Rijssens Museum. De Kameleon is het thema van de zogenaamde zomermuseumdag waarvan de Rijssense Musea ieder jaar er zes tijdens zomermaanden organiseren.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer