Actueel

 1. Wielercafé in het Kulturhus (afgelast)

  Het is op dinsdag 7 april koers in het Kulturhus van Holten. Dan tovert de Ronde van Overijssel in samenwerking met de Twentsche Courant Tubantia het cultureel centrum om tot het kloppende wielerhart van de provincie bij het jaarlijkse wielercafé. De eerste grote naam is al bekend: voormalig profwielrenner Stef Clement. De toegang is gratis.

 2. Volop activiteiten in de voorjaarsvakantie

  ESPELO – Ook Kinderboerderij Dondertman biedt een afwisselend programma gedurende de voorjaarsvakantie. Verspreid over twee weken (t/m 1 maart) kunnen kinderen meedoen met tal van activiteiten, variërend van speuren, broodjes bakken tot een workshop timmeren.

 3. Textiel Festival Twente van start

  Het Textiel Festival Twente kan van start. Afgelopen week werd de stichtingsakte van de stichting ‘Cultuur in Twente’ in Borne getekend onder toeziend oog van de notaris Ellen Oonk. Doel van het Textiel Festival Twente is om Twente op de kaart te zetten als culturele regio met een grote diversiteit aan instellingen en activiteiten.

 4. Holten Dorp van de Ronde 2020

  Holten is in 2020 het ‘Dorp van de Ronde’ tijdens de Ronde van Overijssel. Het dorp speelt deze 68e editie de hoofdrol in en rond de wielerklassieker op 2 mei.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer