Actueel

 1. Maatregelen evenementen Rijssen-Holten

  Voor evenementen volgt de gemeente Rijssen-Holten de richtlijnen van de Rijksoverheid. Evenementen tot en met 6 april waar meer dan 100 personen worden verwacht, worden afgelast. Organisaties van kleinere evenementen kunnen zelf besluiten het evenement af te gelasten.

 2. Bericht van de winkeliers uit Rijssen

  Veilig winkelen in Rijssen
  In deze onzekere tijden willen we jou, als klant, graag op de hoogte houden van hoe Winkelen in Rijssen omgaat met de situatie in Nederland en Rijssen. Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt, of dat nu thuis is of op het werk. Om die reden gaat het welzijn van alle werknemers en natuurlijk onze klanten voor alles.

 3. Wielercafé Holten gaat niet door

  Het Rabobank Wielercafé op dinsdag 7 april in Holten gaat niet door. Vanwege het coronavirus heeft de organisatie besloten dat er die dag helaas geen koers in het Kulturhus is.

 4. Veilig winkelen in Holten

  In deze onzekere tijden willen we jou, als klant, graag op de hoogte houden van de mogelijkheden die Holten biedt. Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt, of dat nu thuis is of op het werk. Om die reden gaat het welzijn van alle werknemers en natuurlijk onze klanten voor alles.

 5. Kerken in Rijssen- Holten

  De kerken zitten dicht (althans voor de meeste mensen) maar gelukkig hebben we de mogelijkheid om mee te kijken of mee te luisteren.

 6. Klauteren en spetteren op de Holterberg

  De warme zomers, waarbij velen op stranden, bij recreatieplassen of in zwembaden vertoeven, was een van de redenen dat de ondernemers van Woody’s in Holten, Diny Goossen, Judith Prinsen en Regien Vincent de koppen bij elkaar staken om een plan te maken voor de nieuwe inrichting van hun speeltuin. Beleving staat centraal in de filosofie van de ondernemers.

 7. Stadswandelingen rondom 75 jaar bevrijding

  Dit voorjaar biedt de Rijssense Stadsgidsengilde een speciale Bevrijdingsroute aan rondom het thema 75 jaar bevrijding. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang en de belangstelling vanuit het basisonderwijs is zeer groot. Coördinator Seino Baan moet alle zeilen bijzetten om straks alles in goede banen te leiden. 'Daarom zijn we ook heel blij dat we, naast onze vaste stadsgidsen, ook nog eens een tiental mensen zo ver hebben kunnen krijgen om ons bij te staan', aldus Baan.

 8. Wielercafé in het Kulturhus (afgelast)

  Het is op dinsdag 7 april koers in het Kulturhus van Holten. Dan tovert de Ronde van Overijssel in samenwerking met de Twentsche Courant Tubantia het cultureel centrum om tot het kloppende wielerhart van de provincie bij het jaarlijkse wielercafé. De eerste grote naam is al bekend: voormalig profwielrenner Stef Clement. De toegang is gratis.

 9. Volop activiteiten in de voorjaarsvakantie

  ESPELO – Ook Kinderboerderij Dondertman biedt een afwisselend programma gedurende de voorjaarsvakantie. Verspreid over twee weken (t/m 1 maart) kunnen kinderen meedoen met tal van activiteiten, variërend van speuren, broodjes bakken tot een workshop timmeren.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer