Actueel

 1. Twente Samen Sterk

  In deze tijd van crisis ontstaan er meer initiatieven waaruit de Twentse saamhorigheid en noaberschap nog eens duidelijk wordt. Samen sterk tegen de strijd tegen Corona.

 2. Aangescherpte noodverordening van kracht in Twente

  De plaatsvervangend voorzitter van Veiligheidsregio Twente, Arjen Gerritsen, heeft op donderdag 26 maart de aangescherpte noodverordening ondertekend. Met deze noodverordening wordt uitvoering gegeven aan de aangescherpte maatregelen met betrekking tot samenkomsten, evenementen en contactberoepen die op 23 maart door het kabinet zijn afgekondigd. De aangescherpte maatregelen hebben als doel de verspreiding van het coronavirus te beperken.

 3. Triathlon Holten shirts helpen zorgmedewerkers bij verpleging Corona patiënten

  De Triathlon Holten heeft een flink aantal sportshirts gedoneerd aan het Amsterdam UMC. Daar is onder verplegers vanwege de Corona bestrijding grote behoefte aan ademende (sport)shirts. Een Facebook-post van Mark Tuitert met daarin een oproep van verpleegkundige Floor Esvelt zorgde ervoor dat dit onder de aandacht kwam van de organisatie van de triathlon. De Triathlon Holten is blij het Amsterdam UMC hierin te kunnen ondersteunen en heeft haar direct een grote batch sportshirts van voorgaande edities doen toekomen.

 4. Streep door dagactiviteiten Koningsdag Rijssen

  Het Corona virus dwingt ook Oranje Vereniging Rijssen tot maatregelen die ze niet hadden gehoopt te moeten nemen. Dat betekent concreet dat, in navolging van het advies van het RIVM en in overleg met Gemeente Rijssen-Holten en alle betrokken partijen, ze hebben besloten alle dagactiviteiten op Koningsdag te schrappen.

 5. Dit jaar geen Ronde van Overijssel

  De wielerklassieker de Ronde van Overijssel kan door de gevolgen van het coronavirus helaas niet doorgaan op zaterdag 2 mei. “Het bestuur heeft met pijn in het wielerhart dit besluit genomen. Het was een moeilijke, maar gezien alle omstandigheden ook een logische beslissing. De 68e editie van ‘Overijssels Mooiste’ komt in 2021 weer op de koerskalender.”

 6. Bericht van burgemeester Hofland aan alle inwoners

  Beste inwoners en ondernemers van Rijssen-Holten,
  De invloed van het coronavirus in onze gemeente, in ons land en over de hele wereld is groot. Er zijn ingrijpende maatregelen genomen om het coronavirus zo veel mogelijk in te dammen. Dit heeft ongetwijfeld invloed op uw leven.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer