Actueel

 1. Holterbergweg-Nijverdalsebergweg gesloten voor gemotoriseerd verkeer

  Iedereen wordt opgeroepen om thuis te blijven, ook tijdens de paasdagen. Uit voorzorg wordt daarom op vrijdag 10 april tot en met maandag 13 april 2020 de Holterbergweg-Nijverdalsebergweg (in de volksmond de Toeristenweg) in het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug in zijn geheel afgesloten van 12.00 tot 17.00 uur voor gemotoriseerd verkeer.

 2. Vreugdeklokken en Rijssense bevrijdingsvlag op Rijssense Bevrijdingsdag 9 april

  RIJSSEN - Op donderdag 9 april zullen de Rijssense kerken met een luidklok drie keer de klokken een aantal minuten laten beieren omdat op die datum Rijssen officieel bevrijd is. Het Comité Herdenkingen Rijssen heeft de kerken met een luidklok gevraagd dat te doen om 8 uur ’s morgens, ’s middags om 12 uur en ’s avonds om 18 uur. Ook wordt de burgers gevraagd om op de Rijssense bevrijdingsdag de vlag uit te steken.

 3. Rijssens Museum zet expositie 75 Jaar Vrijheid online

  RIJSSEN – Ook het Rijssens Museum is gesloten vanwege de coronacrisis. Tot nader order kan het museum niet bezocht worden, dus komt het museum de komende tijd naar de mensen toe. Om te beginnen met de expositie 75 Jaar Vrijheid die vanaf 11 april via de Facebookpagina van het museum gratis te bewonderen is.

 4. Triathlon Holten afgelast wegens coronavirus

  De Triathlon Holten, die op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni a.s. zou worden georganiseerd, gaat niet door. Dat geldt eveneens voor de Vivera Run en overige side events gerelateerd aan de Triathlon Holten. Het internationale topsportevenement, dat dit jaar voor de 36e keer zou worden gehouden, is afgelast vanwege de aanhoudende dreiging van het coronavirus.

 5. Nieuw bericht van de burgemeester

  Beste inwoners,
  De lente is begonnen, de natuur begint in bloei te staan en de zon komt steeds vaker achter de wolken vandaan. Helaas gaat ons dagelijks leven niet door zoals de seizoenen en begeven we ons achter donkere wolken. Haast niets is meer normaal. Kinderen krijgen thuisonderwijs, restaurants zijn gesloten en op bezoek gaan bij ouderen kan niet.

 6. Corona eenvoudig uitgelegd

  Op dinsdag 31 maart is de website corona.steffie.nl gestart. Op deze website legt uitleghulp Steffie moeilijke informatie over het nieuwe coronavirus op een eenvoudige manier uit. De website is speciaal bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking.

 7. Coronamaatregelen verlengd tot en met dinsdag 28 april

  Het kabinet heeft op 31 maart besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Voor het aanstaande Paasweekeinde is het dringende advies om ook dan thuis te blijven.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer