HAP & STAP RIJSSEN KOMT TERUG!

Mooie ideeën ontstaan in de moeilijkste periodes. Zo ook het idee om een Hap & Stap Rijssen te organiseren, dat vorig jaar ontstond tijdens de eerste lockdown. Uitgevoerd in de warme zomer van 2020 en het bleek een daverend succes. Met plezier slaan de Stadsgidsengilde Rijssen, het Parkgebouw en restaurant Brodshoes dit jaar daarom nogmaals de handen ineen. Op 23, 24, 30 juni en 1 juli a.s. organiseren zij een vernieuwde ‘Hap & Stap’.

“De Hap & Stap was vorig jaar gewoon echt heel leuk”, steekt Jolanda Agteresch van het Parkgebouw van wal. “Binnen de mogelijkheden kon er toch best veel en Hap & Stap was daar een goed voorbeeld van”. Het was dan ook niet moeilijk voor de drie partijen om dit jaar opnieuw een Hap & Stap te organiseren. Het was enkel wachten op het juiste tijdstip; wanneer komen er weer wat meer mogelijkheden. “En dat is nu!”, zegt een blije Guido Meinders van restaurant Brodshoes. “We mogen weer binnen gasten ontvangen, het weer lijkt eindelijk beter te worden. We staan te popelen!”.

Ook de stadsgidsen kijken reikhalzend uit naar de nieuwe editie van Hap & Stap. “Er is zo veel te vertellen over Rijssen” aldus Joop Voortman. “Met plezier hebben we dan ook een nieuwe route samengesteld”. Hoe de route er uit ziet? De gasten starten met een voorgerecht en een welkomstdrankje in het historische pand van restaurant Brodshoes aan de Bouwstraat. Vanuit daar maken ze met een stadsgids een wandeling langs onder andere de oude begraafplaats, door de Eerdmanserve en langs Park de Eschhorst naar het Parkgebouw. Onderweg worden er enkele stops ingelast om te genieten van een smakelijk gerechtje. De route gaat verder door de Wethouder Korteboslaan, langs Café Spekhorst en eindigt weer bij restaurant Brodshoes.

Een avond- (en maag)vullend programma, geschikt voor jong en oud. Of zoals deze drie-eenheid zelf zegt: of u nu geboren en getogen bent in Rijssen of er voor de eerste keer komt, deze smakelijke en boeiende avond mag u niet missen!

Hap & Stap Rijssen vindt plaats op woensdag 23 juni, donderdag 24 juni, woensdag 30 juni en donderdag 1 juli. Het 4-gangen ‘Hap en Stap’ diner inclusief 3 drankjes en een stadswandeling o.l.v. een stadsgids kost € 54,50 per persoon. Meer informatie en tickets via www.parkgebouw.nl.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer