Winkels, terrassen en markten weer open

Het is bijna zover; de terrassen in Rijssen-Holten mogen weer open. Echter wel onder strikte voorwaarden.

Na weken binnen zitten, kunnen we niet wachten tot we weer op het terras mogen neerstrijken. Het kabinet wil de maatschappij de komende maanden in vijf stappen uit de harde lockdown halen. Aanstaande woensdag is de eerste stap: onder andere zijn de terrassen weer tussen 12.00 uur en 18.00 uur open.

Hieronder vind je een uitleg van de versoepelingen die betrekking hebben voor het winkelen in Rijssen.

Terrassen open
Voor de terrassen geldt dat ze open kunnen van 12.00 uur tot 18.00 uur met een maximum van 50 gasten. Reserveren is verplicht, maar kan ook ter plekke. Je kunt dus na het winkelen weer gezellig het terras op voor een hapje en een drankje!

Winkelen zonder afspraak
Alle winkels mogen weer klanten ontvangen zonder een winkelafspraak. Wel is er een maximaal aantal bezoekers voor iedere winkel. De koopavond op donderdag is nog tot 20.00 uur. Zorg wel dat je een mondkapje draagt.

Markten weer open
De markt op maandag en zaterdag is weer helemaal open. Er mogen weer andere artikelen dan levensmiddelen verkocht worden. Kom dus gezellig naar de markt in Rijssen.

Uiteraard gelden de basisregels, en houden alle ondernemers rekening met de voorschriften van het RIVM. Voor meer details kijk op de website van Rijksoverheid.

Bron: winkeleninrijssen.nl

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer