Langlaufen op de Holterberg

Nederland is bedekt onder een flink pak sneeuw. In Holten is dan ook weer als vanouds de langlaufverhuur opgestart. Camping de Holterberg verhuurt al sinds jaar en dag langlaufski's en ook nu staan de latten weer klaar om opgehaald te worden.

Reserveren verplicht

Reserveren is verplicht en kan via de website van camping de Holterberg. Bij het maken van een reservering wordt er gevraagd naar uw lengte, schoenmaat en NAW gegevens plus telefoonnummer. Dit is verplicht in verband met het coronaprotocol. Reserveren gaat per tijdblok.

Let op: Het heeft geen zin om zonder reservering naar de camping te komen.

Aantal personen

Er mogen maximaal twee personen buiten sporten, er wordt dus niet verhuurd aan groepen (tenzij het een gezin betreft).

Locatie

Er wordt verhuurd vanuit restaurant de Harbarg bij de entree van de camping. Hier mag je alleen naar binnen via de hoofdingang (deur aan de kant van het huis met de grote rieten kap/receptie). De uitgang is via de Serre aan de achterkant. Als je binnen bent (niet meer dan 3 boekingen tegelijk) is er genoeg ruimte om afstand te houden. Ook de persoon die de gereserveerde spullen klaar legt, wil veilig kunnen werken dus geef hem of haar de ruimte.

Let op: Binnen in het restaurant is een Mondkapje verplicht

Koek en Zopie

Er gaat op geen enkele manier eten of drinken verkocht worden in het restaurant. Wel is er als alles doorgaat buiten op het plein een kraam/afhaalpunt voor takeaway.

Veiligheid boven alles!

Namens camping de Holterberg vragen wij iedereen zich te houden aan de landelijke richtlijnen. Kom om te langlaufen en ga daarna weer naar huis. Heb je gezondheidsklachten blijf dan thuis.

NB De verhuur vindt plaats in goed overleg met de gemeente Rijssen-Holten.

Langlaufverhuur Holterberg

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer