Win ‘ie wa, win ‘ie nit

De gezellige decembermaand breekt weer aan. Dit jaar is er een leuke actie bedacht waarbij het “koop lokaal” volop de aandacht gaat krijgen. De actie zal een hele maand voortduren, zodat er een optimale spreiding ontstaat van bezoekers.

Actiekaart

Klanten krijgen bij iedere aankoop in de deelnemende winkels van 1 dec t/m 31 dec een actiekaart mee. Aan deze actiekaart wordt de kassabon geniet. Deze kan iedere dag worden ingeleverd bij verschillende inleverpunten (Read Shop, Ten Hove, Wessels Mode, Cigo Rijssen, Jumbo Boomkamp en Ligtenberg Linnen&Lingerie). Er zijn maar liefst 54 winkels die deelnemen aan deze actie.

Kijk iedere dag naar de trekking op het Youtube kanaal van 'Winkelen in Rijssen'.

Iedere dag zal er ’s avonds om 19.30 uur een trekking plaatsvinden waarbij iedere dag minimaal 9 prijzen zullen worden verloot. De prijzen variëren van een mooie tas tot gratis winkelen tot winkelen in Rijssen cadeau bonnen. Iedere zaterdag zal er een weekprijs worden uitgeloot met als prijs €250 aan Winkelen in Rijssen cadeau bonnen. De prijzen zijn te bewonderen in het voormalige ABN AMRO pand aan de Haarstraat.

Voor de trekking heeft de HABI de samenwerking gevonden met Patrick Krabbe Media en Watata bekend van hun podcast over Rijssense aangelegenheden. Gerbert Voortman en Martin ter Denge zullen iedere avond de trekking doen, die live zal worden uitgezonden via dit kanaal.

Uiteraard zal op die pagina ook de naam en woonplaats en prijs per dag worden gepubliceerd per dag. Winnaars krijgen bericht van de organisatie via mail en/of telefoon. Zij kunnen na bericht van de organisatie iedere zaterdag tussen 12.00 en 15.00 uur, zelf de prijs ophalen bij het voormalig ABN AMRO pand aan de Haarstraat. Bij het niet ophalen van de prijs op de afgesproken dag vervallen de rechten op de prijs en zal deze opnieuw worden toegevoegd aan de prijzenpot.

Hoe kan ik mee doen?

Vul je gegevens in op het kaartje die je ontvangt bij je kassabon. Maak de kassabon vast aan het kaartje en lever deze in bij één van de onderstaande winkels:

  • Ligtenberg Linnen & Lingerie Haarstraat 10
  • Ten Hove kindermode Grotestraat 17
  • Wessels Mode Elsenerstraat 27
  • Jumbo Boomkamp 32-34
  • The Read Shop Haarstraat 44
  • Cigo Hogepad 1-80

Kijk voor meer info over de december actie van 'Winkelen in Rijssen'.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer