Groot Dictee Rijssen-Holten dit jaar online

Het Groot Dictee Rijssen-Holten gaat ondanks de coronaperikelen door. Donderdag 10 december is het weer tijd voor de inmiddels traditionele spelwedstrijd. Het dictee is dit jaar te volgen via een livestream vanuit de Bibliotheek. Wie de uitdaging aan wil gaan, kan zich vanaf nu inschrijven via de website van de Bibliotheek Rijssen-Holten.

Burgemeester Arco Hofland leest –als de coronamaatregelen het toestaan - het dictee voor. Margreet Koster van Text&Event haakt dit jaar op een luchtige manier in op de werk- en leerperikelen in deze bijzondere tijd. Te zijner tijd krijgen de deelnemers bericht over de praktische zaken. Kinderen van basisscholen uit de gemeente strijden ‘s middags om 16.00 uur tegen elkaar. Dit is ook te volgen via een livestream.

De organisatie van de dictees is in handen van Bibliotheek Rijssen-Holten, Gemeente Rijssen-Holten, Text&Event en AV Oost.

Schrijf je in!

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer