Wereld Natuur Fonds fotowedstrijd voor kinderen

Het Wereld Natuur Fonds organiseert een online fotowedstrijd voor kinderen. Het thema is ‘Herfst’. Tussen 15 en 30 oktober kunnen kinderen t/m 17 jaar hun mooiste foto’s insturen. De winnende foto’s worden feestelijk onthuld in het Natuurmuseum Holterberg waar ze een jaar lang tentoongesteld worden.

Wie maakt de mooiste herfstfoto?

Het WWF Regioteam Twente en Vechtdal daagt je uit om de natuur in te gaan om foto’s te maken van de herfst. Je kunt denken aan herfstkleuren, vruchten en zaden, regen, zonlicht en paddenstoelen. Er valt heel veel te ontdekken om te fotograferen. Verras ons! De inzendperiode loopt van 15 oktober tot 30 oktober 2020. Ga dus vast aan de slag of ga op zoek naar mooie fotoonderwerpen voor binnenkort.

Spelregels en informatie

De spelregels en informatie voor het insturen van je foto’s vind je op de Facebookpagina van WNF Twente Vechtdal. Als je geen Facebook gebruikt of andere vragen hebt, stuur dan even een berichtje naar: .

Winnaars

De jury kiest uit alle inzendingen de drie mooiste foto’s. De winnaars worden op 22 november om 11.00 uur uitgenodigd in het natuurmuseum Holterberg. De winnende foto’s worden er feestelijk onthuld en mogen een jaar lang blijven hangen in het museum. Alle deelnemers ontvangen een certificaat van deelname.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer