Even weg van hoes met Brods-Thoes

Hemelvaart staat voor de deur en het belooft een prachtig zonnige dag te worden. Alle reden om (binnen de richtlijnen van het RIVM) even uw hoes te verlaten en lekker op pad te gaan. Restaurant Brodshoes heeft een smakelijk en actief uitje voor u bedacht; “Even weg van hoes met Brods-Thoes”.

U kunt een rijk gevuld pakket bestellen á € 15,- per persoon en zij geven er wandel- en fietsroutes bij. Het rijk gevulde pakket kunt u donderdag a.s. afhalen tussen 10 en 12 uur bij Havezathe De Oosterhof, waar ook de wandel- en fietsroutes beginnen. Bij de start krijgt u een verse, huisgemaakte smoothie. Een frisse manier om uw actieve dag te starten! De route eindigt bij Restaurant Brodshoes, waar u nog een vers gezet kopje koffie mee krijgt.

Er is een prachtige fietsroute door Ypelo en het buitengebied van Rijssen samengesteld, in 3 afstanden (± 13,5 km, 22 km en 36 km). Gaat u liever wandelen? Dan zijn er voor u wandelroutes beschikbaar langs de iconische gebouwen van Rijssen en langs de Regge. Geen zin om te wandelen of te fietsen? Met dit pakket kunt u natuurlijk ook gaan voor een picknick in het Volkspark.

Ondertussen tellen ze bij Brodshoes de dagen af tot dat ze u weer mogen ontvangen in het restaurant. Vanaf 1 juni mag de horeca weer deels opstarten. U kunt dan weer genieten van de heerlijkste gerechten van de keukenbrigade en de gastvrijheid zoals u van Brodshoes gewend bent. Naast het restaurant openen zij het geheel vernieuwde terras voor een drankje, lunch of heerlijk diner. Maandag 1 juni (2e pinksterdag) opent Brodshoes natuurlijk gelijk voor u. Daarna zijn ze open van dinsdag t/m zaterdag vanaf 11.30 uur voor lunch en diner.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer