Gekochte kaarten: Oorlog, offers & gewin.

Inmiddels is er actie ondernomen wat betreft de gekochte kaarten van het toneelstuk Oorlog; offers & gewin. Zoals eerder gecommuniceerd krijgt iedereen het geld terug.

Kulturhus Holten heeft iedereen, die online (dus via hun website) een kaartje gekocht heeft, een e-mail gestuurd. In de e-mail staat dat het Kulturhus het geld terugstort op de bankrekening. Heb je met een podium cadeaukaart de kaarten gekocht? Dan krijg je het geld weer teruggestort op de cadeaukaart.

Belangrijk!
Degene die aan de balie van het Kulturhus kaarten gekocht heeft wordt door ons gebeld. Helaas is niet van iedereen een telefoonnummer bekend. Mocht je nog niet gebeld zijn door Toneelclub O.C.H. dan wordt er verzocht contact op te nemen met ons. Dat kan via info@toneelcluboch.nl of bel naar Jetske Nijland (0648588181).

Het Kulturhus is druk bezig met alle annuleringen. Het terugstorten wordt zo spoedig mogelijk gedaan. Voor de bezoekers die aan de balie de kaarten gekocht hebben kan het wat langer duren.

Toneelclub O.C.H. hoopt iedereen volgend jaar alsnog te kunnen verwelkomen bij Oorlog; offers & gewin.

Bron: O.C.H.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer