Afgelasting activiteiten Stichting Viering Nationale Feestdagen

De Stichting Viering Nationale Feestdagen (SVNF) in Holten heeft besloten alle vieringen die gepland staan te annuleren in verband met het Coronavirus.

"Als stichting vinden wij het momenteel ongepast om vieringen van 8 april (Holtense Bevrijding), 27 april (Koningsdag) en 5 mei (Nationale Bevrijdingsdag) door te laten gaan. Er is teveel onzekerheid en de einddatum van de overheidsmaatregel zou mogelijk nog kunnen worden verlengd."

Straatversiering
Daarmee komt ook de straatversiering met jury en prijsuitreiking te vervallen. Straten en buurten zijn uiteraard wel vrij om zelf de versieringen door te laten gaan op eigen risico.

Herdenking 4 mei
Voor de 4 mei herdenkingen zal rond 26 maart a.s. een beslissing worden genomen door meerdere organiserende partijen. Hier wordt later over bericht.

Nog niet het definitieve einde van 75 jaar Vrijheid
Of bepaalde vieringen later in het jaar nog zullen worden georganiseerd ter compensatie van deze annulering is nog niet zeker. Het jaar van 75 jaar Vrijheid is immers pas net begonnen. Het SVNF Programmaboek 2020 zal half april nog wel uitkomen, mede ook omdat er bijzondere verhalen in staan.

Bron: SNVF

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer