Streep door dagactiviteiten Koningsdag Rijssen

Het Corona virus dwingt ook Oranje Vereniging Rijssen tot maatregelen die ze niet hadden gehoopt te moeten nemen. Dat betekent concreet dat, in navolging van het advies van het RIVM en in overleg met Gemeente Rijssen-Holten en alle betrokken partijen, ze hebben besloten alle dagactiviteiten op Koningsdag te schrappen.

Koningsdag
Voorlopig blijft het programma in en rond de tent zoals het Bedrijvenuurtje, Oolderwets Gezellig, de kerkdienst en het vuurwerk nog geprogrammeerd tot nader bericht.

75 jaar vrijheid
In het kader van Nederland 75 jaar bevrijd gaan de meeste activiteiten wel door vanwege het niet massaal bijeenkomen. Zo ook de Straatversiering. "Het is belangrijk om met elkaar verbonden te blijven in deze bijzondere tijden." Daarom laat het bestuur deze activiteit en de jurering ook doorgaan. De jurering wordt wel een week opgeschoven, zodat de straten meer tijd hebben om te versieren. Voor de prijsuitreiking wordt een geschikt moment gezocht.

Oranjemagazine
Het Oranjemagazine wordt om dezelfde reden niet gedrukt. De sponsoren zijn of worden hierover geïnformeerd.

Kijk voor actuele berichtgeving ook op: Oranje Vereniging Rijssen

Bron: Oranje Vereniging Rijssen

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer