Maatregelen evenementen Rijssen-Holten

Voor evenementen volgt de gemeente Rijssen-Holten de richtlijnen van de Rijksoverheid. Evenementen tot en met 6 april waar meer dan 100 personen worden verwacht, worden afgelast. Organisaties van kleinere evenementen kunnen zelf besluiten het evenement af te gelasten.

Veel organisatoren van evenementen hebben zelf al een besluit hierover genomen en gecommuniceerd. Houd hiervoor de websites en social media in de gaten van het evenement zelf. Ook de website van Toerisme Rijssen-Holten informeert u over het al dan niet doorgaan van activiteiten, evenementen en voorstellingen.

Paasvuren
Momenteel is er nog geen duidelijkheid omtrent het doorgaan van de Paasvuren in Rijssen-Holten. De gemeente heeft in ieder geval het de organisatoren afgesproken dat er tot en met 6 april geen hout aangeleverd mag worden.

Activiteiten 75 jaar bevrijding
Op dit moment is er onduidelijkheid over welke activiteiten rondom 75 jaar bevrijding wel of niet doorgaan. Mochten wij hier meer informatie over hebben dan plaatsen wij dat op onze website. Voor meer informatie raadpleeg ook de website van de Gemeente Rijssen-Holten

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer