Bericht van de winkeliers uit Rijssen

Veilig winkelen in Rijssen In deze onzekere tijden willen we jou, als klant, graag op de hoogte houden van hoe Winkelen in Rijssen omgaat met de situatie in Nederland en Rijssen. Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt, of dat nu thuis is of op het werk. Om die reden gaat het welzijn van alle werknemers en natuurlijk onze klanten voor alles.

Tegelijkertijd kun je in Rijssen nog winkelen. De winkeliers in Rijssen volgen de richtlijnen van het RIVM om het winkelen zo veilig mogelijk te maken. Denk hierbij o.a. aan het houden van voldoende afstand, bij voorkeur pinnen en het schoonmaken van alle contactpunten.

Wel zijn de geplande evenementen in het centrum tot 1 september opgeschort, en hebben veel winkels gewijzigde openingstijden. Kijk hiervoor op de kanalen van de betreffende ondernemers. De horeca is volgens advies van de overheid gesloten.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer