Actueel

 1. Langlaufen op de Holterberg

  Nederland is bedekt onder een flink pak sneeuw. In Holten is dan ook weer als vanouds de langlaufverhuur opgestart. Camping de Holterberg verhuurt al sinds jaar en dag langlaufski's en ook nu staan de latten weer klaar om opgehaald te worden.

 2. Subsidie voor NP Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal

  Het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) en de provincie Overijssel investeren gezamenlijk bijna 600.000 euro in het ambitieplan om van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug & Twents Reggedal een Nationaal Park van topklasse te maken.

 3. Ezeltochten bij Dondertman, speciaal voor het gezin!

  Vanaf kinderboerderij Dondertman wandel je met de gids over boerenlandweggetjes, langs landerijen in de richting van het Nationaal Park Sallandse Heuvelrug. De ezels bepalen het tempo mede daardoor werkt de tocht heel ontspannend. Eilko vertelt tijdens de wandeling over het gedrag van de ezels. Er wandelen van allerlei verschillende soorten en maten ezels mee, en sommige ezels dragen een traditioneel juk.

 4. Win ‘ie wa, win ‘ie nit

  De gezellige decembermaand breekt weer aan. Dit jaar is er een leuke actie bedacht waarbij het “koop lokaal” volop de aandacht gaat krijgen. De actie zal een hele maand voortduren, zodat er een optimale spreiding ontstaat van bezoekers.

 5. Black Friday Week

  Op vrijdag 27 november is het Black Friday, maar in Rijssen doen we er nog een schepje bovenop en vieren we dit van maandag 23 november tot en met zaterdag 28 november, dus 6 dagen lang kun je lekker profiteren van kortingen en acties.

 6. Groot Dictee Rijssen-Holten dit jaar online

  Het Groot Dictee Rijssen-Holten gaat ondanks de coronaperikelen door. Donderdag 10 december is het weer tijd voor de inmiddels traditionele spelwedstrijd. Het dictee is dit jaar te volgen via een livestream vanuit de Bibliotheek. Wie de uitdaging aan wil gaan, kan zich vanaf nu inschrijven via de website van de Bibliotheek Rijssen-Holten.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer