Nieuws uit Rijssen-Holten

 1. Alpenwatersalamanders op de Holterberg

  Medewerker Mervin Goossen van Natuurmuseum Holterberg keek vreemd op toen hij afgelopen weekend in een modderpoel in het bos van alles zag bewegen. Het bleken een groot aantal salamanders te zijn, heel donker van kleur.

 2. Kinderboerderij Dondertman weer open

  Kinderboerderij Dondertman heeft de deuren na twee en een halve maand weer geopend. Door de coronacrisis konden de speeltuin en de dieren niet worden bezocht. Personeel en vrijwilligers hebben lang naar de kinderen uitgezien.

 3. Leemspoor gaat weer van start

  De treintjes rijden weer op het Leemspoor in Rijssen. Reizigers kunnen plaatsnemen in de treinstellen die de 1190 meter lange route door het bos afleggen. ''Met gepaste afstand, want alle coronamaatregelen moeten natuurlijk in acht worden genomen'', zegt kartrekker Gerrit Averesch.

 4. Even weg van hoes met Brods-Thoes

  Hemelvaart staat voor de deur en het belooft een prachtig zonnige dag te worden. Alle reden om (binnen de richtlijnen van het RIVM) even uw hoes te verlaten en lekker op pad te gaan. Restaurant Brodshoes heeft een smakelijk en actief uitje voor u bedacht; “Even weg van hoes met Brods-Thoes”.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer