Fietsen en Wandelen

De rivier de Regge meandert sinds kort weer vrij door het landschap tussen Twente en Salland. Door een reeks van 'Reggeherstelprojecten' biedt het Reggedal talloze mogelijkheden voor een heerlijk dagje fietsen of wandelen. Bij Rijssen is zelfs een voetveer aangelegd om de Regge over te steken!

Wandelen
Voor de wandelaar is het prachtig wandelen rondom en direct langs rivier de Regge. Er zijn verschillende mooie routes uitgestippeld, die u laten kennis maken met de nieuwe natuur rond de Regge. De routes zijn opgenomen in het Wandelnetwerk, waardoor u zelf de route en de afstand kunt bepalen.

Fietsen
Langs de vernieuwde Regge zijn ook nieuwe fietspaden langs de Regge aangelegd. Hiermee zijn weer vele nieuwe fietsroutes mogelijk. Met het fietsnetwerk zet u zelf de mooiste routes uit.

De fiets- en wandelkaarten zijn verkrijgbaar bij de plaatselijke Tourist Info's in Rijssen. Onze medewerkers informeren u graag.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer