Colofon

Deze website wordt redactioneel onderhouden door Toerisme Rijssen-Holten. Het streven is deze website zo volledig, correct en actueel mogelijk te houden. De informatie op deze website, zowel de tekst als het beeldmateriaal, is en blijft eigendom van Toerisme Rijssen-Holten of haar leden of toeleveranciers, tenzij anders vermeld. Alle intellectuele eigendomsrechten op deze website en de inhoud daarvan (inclusief foto's) komen uitsluitend toe aan Toerisme Rijssen-Holten of haar leden of haar toeleveranciers.

Heeft u suggesties ter verbetering van onze website, laat ons dat dan weten via onze contactgegevens.

Het is derden toegestaan teksten te verveelvoudigen, mits daarbij een bronvermelding wordt opgenomen c.q. intact wordt gelaten.

Het is mogelijk dat via deze website toegang wordt geboden tot websites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Deze wegsites worden niet door Toerisme Rijssen-Holten onderhouden. Toerisme Rijssen-Holten aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de gelinkte sites.

Fotografie Het copyright van de foto's op deze website berust bij Toerisme Rijssen-Holten, tenzij anders vermeld.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer