Kunst in het Kulturhus

The best of VHBK

Locatie
Kulturhus Holten, Holten

Gedurende de tien jaar dat de VHBK bestaat is het een traditie geworden om rondom de EtalageKunstRoute in de Nagelhoutzaal van het Kulturhus één of twee leden de ruimte te bieden om een solo- of duo-expositie te houden.

Black Friday in Rijssen

Aanvang
Locatie
Centrum van Rijssen, Rijssen

Vrijdag 29 november is het Black Friday. In centrum Rijssen vieren ze dit op vrijdag 29 en zaterdag 30 november, dus 2 dagen lang kun je profiteren van kortingen en acties.

Vrijdagmarkt Holten

Aanvang
Locatie
In het centrum, op de Smidsbelt, Holten

Iedere vrijdagmiddag, het hele jaar door, is er een gezellige warenmarkt in het centrum, op de Smidsbelt (goederen en consumptie).

Jubileumconcert COV Hosanna

Aanvang
Locatie
H. Dionysius kerk, Rijssen

Dit najaar zal COV Hosanna 70 jaar bestaan. Daarom wordt op vrijdag 29 november een jubileumconcert gehouden. Uitgevoerd zal worden het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach.

Stefano Keizers

Sorry baby (try-out)

Aanvang
Locatie
Kulturhus Holten, Holten

Hoe vaak kun je sorry zeggen…nou Stefano Keizers wel heel vaak. Niet zo gek wanneer je een beetje anders in het leven staat dan de rest. Keizers is een groot talent in de klein kunst.

Jan Keizer & Anny Schilder (uitverkocht)

50 jaar hits

Aanvang
Locatie
Parkgebouw Rijssen, Rijssen

Wat begon in de zomer van 1965 met een paar muzikale vrienden zou niet heel veel later uitgroeien tot een geweldige muzikale carrière voor de ‘Band Zonder Naam’, beter bekend als BZN.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer