Workshop pouring

Acrylverf gieten in Holten

Locatie
Galerie Yvonne de Wit . Art, Holten

Dagelijks worden in Holten workshops pouring gegeven in het atelier van Galerie Yvonne de Wit.art of in de schildertuin. Pouring kan iedereen en ervaring is niet nodig. Leuk voor vriendengroepen en personeelsuitjes maar alleen komen mag ook.

Zaterdagmarkt Rijssen

Aanvang
Locatie
Elsenerstraat, Kerkstraat, Schild

Iedere zaterdag, de gehele dag, is er een markt in het centrum. Voornamelijk consumptiemarkt met een grote diversiteit.

De Lekker-Buiten-Tocht

Ontdek de Culturele driehoek in Rijssen

Aanvang
Locatie
Parkgebouw Rijssen, Rijssen

Een mooie wandeltocht van zo'n drie kilometer om samen met de kids te doen. je wandelt vanaf het Volkspark naar de Pelmolen, havezate De Oosterhof en weer terug. Onderweg zijn er een paar leuke vraagjes en opdrachtjes.

Rijdag Rijssens Leemspoor

Iedere zaterdag

Aanvang
Locatie
Markeloseweg 78b

Maak een ritje over het unieke bostraject van het Rijssens Leemspoor en bezoek de loods waar ook koffie, fris en kleine versnaperingen én souveniers verkrijgbaar zijn. De trein rijdt elke zaterdag vanaf 22 mei 2021 tot en met 30 oktober 2021 en vertrekt dan om 13.00, 14.30 en 16.00 uur vanaf de loods aan de Markeloseweg 78b

Nachtzwaluwwandeling

Wandel jij mee?

Aanvang
Locatie
Natuurmuseum Holterberg, Holten

Wandel je op zaterdag 12 juni mee met de nachtzwaluwwandeling van Natuurmuseum Holterberg? De avond begin met een korte uitleg in het museum. Daar krijg je meer te horen over deze bijzondere vogel. Daarna neemt de gids je mee naar een mooi uitkijkpunt op de Holterberg. Daar wacht je een onvergetelijk schouwspel!

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer