Actueel

 1. Streep door dagactiviteiten Koningsdag Rijssen

  Het Corona virus dwingt ook Oranje Vereniging Rijssen tot maatregelen die ze niet hadden gehoopt te moeten nemen. Dat betekent concreet dat, in navolging van het advies van het RIVM en in overleg met Gemeente Rijssen-Holten en alle betrokken partijen, ze hebben besloten alle dagactiviteiten op Koningsdag te schrappen.

 2. Dit jaar geen Ronde van Overijssel

  De wielerklassieker de Ronde van Overijssel kan door de gevolgen van het coronavirus helaas niet doorgaan op zaterdag 2 mei. “Het bestuur heeft met pijn in het wielerhart dit besluit genomen. Het was een moeilijke, maar gezien alle omstandigheden ook een logische beslissing. De 68e editie van ‘Overijssels Mooiste’ komt in 2021 weer op de koerskalender.”

 3. Bericht van burgemeester Hofland aan alle inwoners

  Beste inwoners en ondernemers van Rijssen-Holten,
  De invloed van het coronavirus in onze gemeente, in ons land en over de hele wereld is groot. Er zijn ingrijpende maatregelen genomen om het coronavirus zo veel mogelijk in te dammen. Dit heeft ongetwijfeld invloed op uw leven.

 4. Maatregelen evenementen Rijssen-Holten

  Voor evenementen volgt de gemeente Rijssen-Holten de richtlijnen van de Rijksoverheid. Evenementen tot en met 6 april waar meer dan 100 personen worden verwacht, worden afgelast. Organisaties van kleinere evenementen kunnen zelf besluiten het evenement af te gelasten.

 5. Bericht van de winkeliers uit Rijssen

  Veilig winkelen in Rijssen
  In deze onzekere tijden willen we jou, als klant, graag op de hoogte houden van hoe Winkelen in Rijssen omgaat met de situatie in Nederland en Rijssen. Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt, of dat nu thuis is of op het werk. Om die reden gaat het welzijn van alle werknemers en natuurlijk onze klanten voor alles.

 6. Wielercafé Holten gaat niet door

  Het Rabobank Wielercafé op dinsdag 7 april in Holten gaat niet door. Vanwege het coronavirus heeft de organisatie besloten dat er die dag helaas geen koers in het Kulturhus is.

 7. Veilig winkelen in Holten

  In deze onzekere tijden willen we jou, als klant, graag op de hoogte houden van de mogelijkheden die Holten biedt. Onze bewondering gaat uit naar iedereen die in deze omstandigheden voor elkaar zorgt, of dat nu thuis is of op het werk. Om die reden gaat het welzijn van alle werknemers en natuurlijk onze klanten voor alles.

 8. Kerken in Rijssen- Holten

  De kerken zitten dicht (althans voor de meeste mensen) maar gelukkig hebben we de mogelijkheid om mee te kijken of mee te luisteren.

 9. Klauteren en spetteren op de Holterberg

  De warme zomers, waarbij velen op stranden, bij recreatieplassen of in zwembaden vertoeven, was een van de redenen dat de ondernemers van Woody’s in Holten, Diny Goossen, Judith Prinsen en Regien Vincent de koppen bij elkaar staken om een plan te maken voor de nieuwe inrichting van hun speeltuin. Beleving staat centraal in de filosofie van de ondernemers.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer