Actueel

 1. Kinderboerderij Dondertman weer open

  Kinderboerderij Dondertman heeft de deuren na twee en een halve maand weer geopend. Door de coronacrisis konden de speeltuin en de dieren niet worden bezocht. Personeel en vrijwilligers hebben lang naar de kinderen uitgezien.

 2. Leemspoor gaat weer van start

  De treintjes rijden weer op het Leemspoor in Rijssen. Reizigers kunnen plaatsnemen in de treinstellen die de 1190 meter lange route door het bos afleggen. ''Met gepaste afstand, want alle coronamaatregelen moeten natuurlijk in acht worden genomen'', zegt kartrekker Gerrit Averesch.

 3. Vragen en antwoorden over recreatie en toerisme (update 29 mei)

  De veiligheidsregio Twente heeft voor zowel recreanten als ondernemers vragen en antwoorden op een rijtje gezet over recreatie en toerisme in Twente. De Rijssen-Holten valt als Twentse gemeente onder deze veiligheidsregio en de informatie hieronder geldt voor de gehele gemeente.

 4. Even weg van hoes met Brods-Thoes

  Hemelvaart staat voor de deur en het belooft een prachtig zonnige dag te worden. Alle reden om (binnen de richtlijnen van het RIVM) even uw hoes te verlaten en lekker op pad te gaan. Restaurant Brodshoes heeft een smakelijk en actief uitje voor u bedacht; “Even weg van hoes met Brods-Thoes”.

 5. Vragen en antwoorden over recreatie en toerisme

  Wilt u op vakantie naar een camping of vakantiepark in Rijssen-Holten en u heeft vragen over wat wel en niet mag lees dan onderstaande vragen met antwoorden van de veiligheidsregio Twente waaronder de gemeente Rijssen-Holten valt.

 6. Het regent lintjes in Rijssen-Holten

  Deze inwoners uit de gemeente Rijssen-Holten worden vandaag, vrijdag 24 april 2020, Koninklijk onderscheiden. Deze dag vindt er géén officiële uitreiking plaats, in verband met de maatregelen rondom corona. Burgemeester Arco Hofland heeft alle decorandi eerder vanochtend telefonisch op de hoogte gebracht van het feit dat zij Koninklijk zijn onderscheiden. Later dit jaar zal er landelijk een moment zijn waarop alle uitreikingen zullen plaatsvinden.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer