Actueel

 1. Recreatiekrant Rijssen-Holten

  De Recreatiekrant Rijssen-Holten is een bron van informatie over bezienswaardigheden en mogelijkheden voor toeristen en bewoners van Rijssen en Holten.

 2. Avondwandeling; het donker tegemoet

  De gidsen van het Natuurmuseum Holterberg nodigen je uit donderdag 23 juli en 06 augustus mee te gaan op een tocht door de Holterberg, het donker tegemoet. De wandeling begint om 21:00 en start bij het Natuurmuseum.

 3. Sallandse Heuvelrug

  BERGEN VOL BELEVING - Rondom Rijssen-Holten bieden Nationaal Park Sallandse Heuvelrug en het Twents Reggedal bergen vol beleving. Je vindt er glooiende bossen, uitgestrekte heidevelden met indrukwekkende vergezichten en natuurlijk de Overijsselse rivier de Regge.

 4. Alpenwatersalamanders op de Holterberg

  Medewerker Mervin Goossen van Natuurmuseum Holterberg keek vreemd op toen hij afgelopen weekend in een modderpoel in het bos van alles zag bewegen. Het bleken een groot aantal salamanders te zijn, heel donker van kleur.

 5. Kinderboerderij Dondertman weer open

  Kinderboerderij Dondertman heeft de deuren na twee en een halve maand weer geopend. Door de coronacrisis konden de speeltuin en de dieren niet worden bezocht. Personeel en vrijwilligers hebben lang naar de kinderen uitgezien.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer