De Beentjes van Sint-Hildegard - Drive-in bioscoop Kulturhus Holten

Het kulturhus gaat iets unieks voor Holten organiseren: Een drive-in bioscoop! Op een groot scherm in het weiland achter het station vertonen ze een aantal avonden de mega succesvolle film 'De Beentjes van Sint-Hildegard'.

Nadat er maar liefst 200 auto's zijn opgesteld en de zon achter de beuken van het Beukenlaantje is verdwenen, start de film. Deze kun je heerlijk relaxed vanuit je auto bekijken. Het geluid hoor je via je eigen autoradio. Een mooiere setting voor deze film uit "onze" eigen streek kun je toch niet bedenken?!

Bij het bekijken van de film wil je natuurlijk wat te knabbelen hebben. Daarom heeft bakker Nijkamp een box met heerlijke hapjes samengesteld, die je als optie met het ticket kunt bijbestellen. Drankjes mag je zelf meenemen. Spreek vooraf wel even af wie de BOB.

Je mag het terrein alleen in een auto betreden. Heb je geen auto maar wel een rijbewijs? Huur dan een elektrische Toektoek. Ook deze kun je als optie bestellen bij de aanschaf van een ticket.

Kijk voor meer informatie over dit unieke evenement op kulturhusholten.nl

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer