Een kei-leuke dag bij Natuurmuseum Holterberg!

Stenoloog Martin Doorman verzamelt en slijpt al meer dan 30 jaar mineralen en edelstenen. Woensdag 29 juli komt Doorman naar het Natuurmuseum Holterberg natuurstenen slijpen.

Gewone stenen verbergen vaak de mooiste fossielen of mineralen. Doorman kan er alles over vertellen. Iedereen die een mooie steen heeft gevonden kan deze meenemen om te laten determineren. Soms worden er bijzondere stenen ontdekt!

Natuurlijk is het ook leuk om een kijkje in het Natuurmuseum te nemen. In het museum vind je de natuurdiorama’s en een collectie van meer dan 1000 opgezette dieren.

In de expositieruimte loopt momenteel de indrukwekkende expositie “Schedels en botten.” Kinderen kunnen het museum ontdekken aan de hand van een spannende speurtocht of een echte natuuronderzoeker worden in het Bos van Daantje Das. De allerkleinste gaan op het Kikkerpad op zoek naar Bim, Bam en Bom.

Woensdag 29 juli van 10:00 tot 16:00 Stenoloog Martin Doorman buiten op het Holterbergplein bij Museum Holterberg.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer