Zwembad de Koerbelt

Adres
Arend Baanstraat 105a, 7461DT Rijssen

Zwembad de Koerbelt

De Koerbelt bestaat uit een binnen- en buitenbad met als middelpunt een grote glijbaan van 65 meter, het heeft een horeca afdeling met een nat en droog gedeelte en vele recreatiemogelijkheden zowel binnen als buiten. Ook een 25 meter lang binnenbad.

Het buitenbad bestaat uit een wedstrijd bad van 50 meter met hierin een springkuil voor de spring/duikplanken, die respectievelijk één en drie meter hoog zijn.

Naast het wedstrijd bad ligt het recreatie bad. Van dit bad is een gedeelte afgeschermd voor de kleintjes, zodat deze ongestoord en veilig kunnen spartelen. Twee kleine glijbanen en een speeltuintje zorgen voor nog meer plezier.

Het geheel wordt omgeven door een prachtige zonneweide met veel recreatie mogelijkheden, zoals een basket-, volleybal- en een voetbalveld. Centraal vindt u de horecagelegenheid. Deze bestaat uit een nat en droog gedeelte met zowel een binnen als een buiten terras, waar de bezoeker een prachtig uitzicht geboden wordt op het hele zwembadcomplex. Dus het weer kan het voor u niet bederven in zwembad de Koerbelt.

•de watertemperatuur van het overdekte recreatie- en peuterbad is 32 C. •de watertemperatuur van het overdekte wedstrijdbad is 26 C. •in de maanden mei en juni blijven (alleen 's morgens) de uren voor de doelgroepen gehandhaafd tot 10.30 uur •opgave zwemles voor kinderen vanaf 5 jaar aan de kassa, hierbij kan naar trouwboekje worden gevraagd (niet telefonisch) •bij mooi weer wordt het overdekte bad gesloten •tijdens de verschillende activiteiten zijn er aangepaste openingstijden

Openingstijden Zwembad De Koerbelt

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer