Activiteiten

 1. Escaperoom Holten

  Escaperoom Holten

  Adres
  Dorpsstraat 18D, 7451BT Holten

  Ervaar de escaperoom in Holten en los die raadsels en puzzles op! Dracula's dungeon is een escaperoom waar je je tanden op stuk gaat buiten.

 2. De Koff Verhuur & Entertainment

  De Koff Verhuur & Entertainment

  Adres
  Fabrieksweg 12, 7451PT Holten

  De Koff is een all-round verhuur bedrijf voor uw zakelijk of familie uitje. U heeft de mogelijkheid om kevers, electrische toeks, solexen, themafeesten, springkussens te huren.

 3. Stal de Eik

  Stal de Eik

  Adres
  Oude Diepenveenseweg 11, 7451CK Holten

  Of het nu om leren paardrijden, ponykamp of een prachtige buitenrit gaat, Manege 'Stal de Eik' heeft voor ieder wat wils.

 4. Ballonvaarten boven Rijssen-Holten e.o.

  Ballonvaarten boven Rijssen-Holten e.o.

  Adres
  Veendijk 4a, Rijssen

  Een onvergetelijke ballonvaart boven het Twentse landschap is een combinatie van rust en een adembenemend uitzicht. Dát maakt een ballonvaart vanaf Het Overveen een unieke ervaring. U stijgt op terwijl familie en kennissen u uitzwaaien vanaf het terras.

 5. Het Schwarzwald

  Het Schwarzwald

  Adres
  Markeloseweg 115, 7461 PB Rijssen

  Het Schwarzwald is een trendy en modern partycentrum gelegen op een bosrijke locatie tussen Rijssen/Holten en Markelo in Overijssel. Beleef het nieuwe Schwarzwald en kom culinair genieten in een ongedwongen sfeer!

 6. Huifkartocht door het Overtoom-Middelveen

  Huifkartocht door het Overtoom-Middelveen

  Adres
  Veendijk 4a, Rijssen

  Samen gezellig in de huifkar een rondrit maken door de nieuwe natuur van Overtoom- Middelveen en tijdens deze rit van circa 1 uur geniet u van het uitzicht, de vogels en de rust die deze omgeving uitstraalt.

 7. Sauna Ishidoro

  Sauna Ishidoro

  Adres
  Russendijk 2, 7451 NZ Holten

  Sauna Ishidoro is een kleinschalige luxe privésauna welke door groepen van 2 tot 10 personen gehuurd kan worden.

 8. Klootschieten bij Het Overveen

  Klootschieten bij Het Overveen

  Adres
  Veendijk 4a, Rijssen

  Sportief bezig zijn in groepsverband, dat is klootschieten! Al wandelend legt u een parcours af van ongeveer 1 kilometer. Intussen wordt er in groepen met een 'kloot' geschoten, een kleine houten bal met lood gevuld. De groep met de minste worpen is de winnaar.

 9. Toek-Toek

  Toek-Toek

  Adres
  Fabrieksweg 12, 7451 BL Holten

  U wilt de omgeving van Holten, Haarle, Rijssen, Dijkerhoek zelf met een Toek ontdekken? Door de prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug of de Borkeld? Onze elektrische Toek Toek is het ideale vervoersmiddel hiervoor.

 10. Vincent's Horses

  Vincent's Horses

  Adres
  Pasopsweg 1, 7451SN Holten

  Vincent’s horses biedt uitstekende ruitersportmogelijkheden voor paardenliefhebbers. Het bedrijf is gevestigd in een bosrijke omgeving (dichtbij de Holterberg) en beschikt over de faciliteiten die u nodig heeft om uw sport goed uit te kunnen oefenen zoals een trainingshal en springweide.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer