DA Drogisterij & Parfumerie Wedda

De drogist met aandacht

Vandaag geopend van
Vandaag 08:30 - 18:00
Adres
Dorpsstraat 10, 7451BT Holten

DA Drogisterij & Parfumerie Wedda

Bij DA drogisterij Wedda nemen ze alle tijd voor professioneel advies en kun je kiezen uit een uitgebreid, uniek assortiment.

Drogist zijn zit in de familie
De roots van deze winkel gaan terug tot 1936. In dat jaar trokken de heer en mevrouw Wedda van Groningen naar Enter, om daar een drogisterij en een verfwinkel over te nemen. Uiteindelijk wordt de winkel sinds 1998 door de derde generatie Wedda gerund. Namelijk door kleindochter Dorothé Kraan en haar man Erik Pinkert. Dorothé kreeg het drogisterijvak met de paplepel ingegoten en zij wist al van kinds af aan dat ze drogist wilde worden. De naam Wedda prijkt nog steeds op de gevel.

Voor ieder wat wils
Naast de 16.000 reguliere drogisterijartikelen, het voordelige en kwalitatief hoogstaande DA huismerk, en de groene, verantwoorde productenlijn van Madelief, vind je hier producten die je niet snel in een gewone drogisterij vindt. Zo zijn er de topmerken NewCare, Orthica, Collistar en Juvena. Maar ook speciale producten zoals de theeën van Alka, reformartikelen van Bountiful, Damhert dieetproducten en de huidproducten van Earth Line, Bioteq en Ladival. Maar ook voor horloges en horlogebandjes kun je hier goed terecht.

Tijd, aandacht en deskundig advies
DA drogisterij Wedda is een toegankelijke, laagdrempelige en gezellige winkel. Hierdoor voel je je meteen op je gemak. Het personeel kent bijna alle klanten persoonlijk, neemt uitgebreid de tijd en heeft voor iedereen een luisterend oor. De dames weten altijd raad op je vragen, of het nou gezondheid, schoonheid of verzorging betreft. Ze zijn professioneel opgeleid, blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en laten zich voortdurend bijscholen. Zo weet jij zeker dat je met een deskundig en op maat gesneden advies de deur uitgaat.

Fijne reacties van klanten
“Wat ons werk zo bevredigend maakt is het contact met onze klanten,” zeggen Dorothé en Erik. “Zo kwam er ’s-ochtends eens een vrouw binnen. Ze kwam die dag maar niet op gang en kwam bij ons even ‘potje zin’ halen, een leuk gesprekje, daarna liep ze opgetogen de winkel uit. Toen ik haar de volgende dag weer zag, vroeg ik hoe het met haar ging. Ze antwoordde dat het weer super ging, allemaal dankzij het gesprekje dat ze bij ons even was komen ‘halen’. Ze bedankte me en gaf me wat lekkers voor bij de koffie. Van klanten horen wij terug dat ze het waarderen dat we altijd voor ze klaar staan. Daarom staan wij elke dag met plezier in onze winkel!”

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer