VVCR Europe BV

Adres
Markeloseweg 94, 7461PB Rijssen

VVCR Europe BV

VVCR is een internationaal kennis- en opleidingsinstituut op het gebied van verkeersveiligheid en opgericht in 1972. Via consultancy, training en monitoring dragen zij bij aan verkeersveiligheid en een duurzame toekomst. Jaarlijks leidt VVCR tienduizenden cursisten op in verschillende voertuigen en in meer dan 50 landen en 30 talen.

VOORKOMEN VAN ONGELUKKEN

Dagelijks is VVCR bezig met het voorkomen van ongelukken en berijders rekening leren houden met het milieu. Dit doen zij samen met organisaties en bedrijven die het ook van belang vinden dat hun mensen veilig en duurzaam onderweg zijn.

Ruim 40 jaar geleden begonnen als een antislipschool is VVCR inmiddels uitgegroeid tot een internationaal kennisinstituut voor verkeersveiligheid. Elke dag wordt er vol passie gewerkt aan het verminderen van het aantal verkeersslachtoffers.

OVER DE HELE WERELD

In de afgelopen jaren is VVCR flink de wereld over getrokken. De experts van VVCR zijn nu actief in meer dan 50 landen en in meer dan 30 talen. Overal wordt gewerkt met dezelfde aanpak en tools om consistentie te garanderen. Tevens spreken zij de lokale taal en kennen de regels van de cultuur. Door de internationale standaard is de kwaliteit en effectiviteit gegarandeerd.

visie en missie

Lees hieronder wat VVRC zelf zegt over hun visie en missie:

Visie

VVCR heeft als doel serieuze ongelukken en verkeersslachtoffers te voorkomen en tegelijkertijd een positieve bijdrage te leveren aan het milieu, dit doet VVCR door samen te werken met haar partners, klanten en stakeholders.

Missie

Onze missie is om de beste producten en services te leveren om aan de wensen van onze klanten te voldoen wat betreft Fleet Risk Management, hiermee willen we een bijdrage leveren aan verkeersveiligheid en het milieu. Wij zullen er ook voor zorgen dat wij een duurzaam en redelijk rendement realiseren voor onze aandeelhouders, de eigenaren van ons bedrijf.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer