Vakantiewoningen & Lodges

 1. De Geitenmeijer

  De Geitenmeijer

  Adres
  Haarlerveldweg, 7448 PP Holten

  Een sfeervol ingerichte rookvrije locatie aan de voet van Nationaal Park Sallandse Heuvelrug waar je heerlijk tot rust kunt komen en genieten van het uitzicht op grazende koeien.

 2. Erve Protzmann

  Erve Protzmann

  Adres
  Helhuizerweg 14, 7451 KE Holten

  Erve Protzmann bestaat uit 6 schitterende vakantiehuizen op het kleinschalige vakantiepark in Holten. Deze zijn gelegen op een schitterende locatie, letterlijk grenzend aan de Holterberg. Deze is rijk aan een prachtig heuvellandschap met variatie van grote bossen en uitgestrekte heidevelden.

 3. Het Overveen

  Het Overveen

  Adres
  Veendijk 4, 7462PJ Rijssen

  In de nieuwe natuurgebied Overtoom-Middelveen bij Rijssen vindt u Het Overveen. Hier bent u aan het juiste adres voor dag- en verblijfsrecreatie. Van kopje koffie op het terras tot ontspannend weekje logeren op het platteland in kleinschalige appartementen of in de geheel nieuwe groepsaccommodatie!

 4. De Langenberg

  De Langenberg

  Adres
  Enterveenweg 10, 7461PB Rijssen

  De Langenberg is een veelzijdige groepsaccommodatie met meerdere huizen. Een perfecte locatie voor jong en oud, voor scholen en families in kleine en grote groepen.

 5. Outdoors Holten

  Outdoors Holten

  Adres
  Langstraat 6, 7451ND Holten

  De Outdoors Lodge Cabins passen perfect in het open maar schaduwrijke loof- en naaldbos. De uit rondhout gebouwde hutten doen denken aan de Canadese wildernis en Noorse wouden.

 6. Vakantiehuis Borkehof

  Vakantiehuis Borkehof

  Op een paar kilometer afstand van de Holterberg op een natuurpark nabij Holten is Vakantiehuis Borkehof gelegen. Door Zoover bekroond met een Award en een 9.8!

 7. Erve Look

  Erve Look

  Adres
  Schreursweg 8, 7451 RG Holten

  Beleef het Sallandse leven in deze volledig en sfeervol ingerichte vakantiewoning vlakbij het dorp Holten. Of u nu thuis lekker voor de houtkachel wilt zitten, of buiten zelf uw eitjes wilt rapen; het is hier mogelijk! Voor ieder wat wils.

 8. Het Bravenne

  Het Bravenne

  Adres
  Beusebergerweg 74, 7451NE Holten

  In het mooie buurtschap de Beuseberg bevindt zich Het Bravenne. De familie Scheperboer nodigt u graag uit om te verblijven op haar boerderij.

 9. Vakantiehuis Borkerode

  Vakantiehuis Borkerode

  Adres
  Postweg 83, 7451 TT Holten

  Op een unieke locatie aan de voet van de Holterberg op een recreatiepark aan de rand van Holten (Overijssel) staat deze 6-pers. vakantiewoning.

 10. Baltus-Luggenhorst

  Baltus-Luggenhorst

  Adres
  Heideweg 21, 7451SK Holten

  Een compleet ingerichte recreatiebungalow in bosrijk Holten (Ov). Rustige ligging aan de rand van recreatiegebied De Borkeld. Eigen bosgrond 7800 m2. De bushalte op 450 meter. Voorzien van CV, openhaard en telefoon. Week, weekend en midweekverhuur gedurende het hele jaar, ook voor Pieterpadlopers. Geschikt voor 2-10 personen. Goed opgevoede honden zijn uiteraard welkom, een deel van het terrein is omheind.

 11. Erve 'n Pier

  Erve 'n Pier

  Adres
  Lichtenbergerweg 10, 7264PT Rijssen

  Erve 'n Pier is prachtig gelegen aan de voet van de oostkant van het nationaal park "De Sallandse Heuvelrug" (Holterberg) . Onze boerderij ligt aan de rand van Holten en Rijssen in buurtschap de Lichtenberg. Vanaf de snelweg A1 gemakkelijk bereikbaar.Op onze locatie kunnen wij u verschillende vormen van verblijfsrecreatie aanbieden.Het is tevens uw ideale startpunt voor uw fiets of wandeltochten.

 12. Gastenboerderij Kosman

  Gastenboerderij Kosman

  Adres
  Oude Deventerweg 43, 7451LT Holten

  Gastenboerderij Kosman is een groepsaccommodatie gelegen in het toeristische Holten, provincie Overijssel. De accommodatie ligt aan het bosrijke gebied de Sallandse Heuvelrug. Waar vele toeristen gebruik maken van de uitgestrekte wandelpaden en vele fietsroutes. Verder is het ook een super plek voor mountainbikers. Kortom Holten is toeristisch gezien een plek voor jong en oud!

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer