Vakantiewoningen & Lodges

 1. De Koolmees

  De Koolmees

  Adres
  Postweg 39, 7451TS Holten

  Vakantiebungalow ‘De Koolmees’ ligt in een uniek stukje Nederland. Het ligt naast Holten en aan de voet van de Holterberg. Samen met vijf andere heuvels vormt deze berg De Sallandse Heuvelrug.

 2. De Langenberg

  De Langenberg

  Adres
  Enterveenweg 10, 7461PB Rijssen

  De Langenberg is een veelzijdige groepsaccommodatie met meerdere huizen. Een perfecte locatie voor jong en oud, voor scholen en families in kleine en grote groepen.

 3. Het Overveen

  Het Overveen

  Adres
  Veendijk 4, 7462PJ Rijssen

  In de nieuwe natuurgebied Overtoom-Middelveen bij Rijssen vindt u Het Overveen. Hier bent u aan het juiste adres voor dag- en verblijfsrecreatie. Van kopje koffie op het terras tot ontspannend weekje logeren op het platteland in kleinschalige appartementen of in de geheel nieuwe groepsaccommodatie!

 4. Outdoors Holten

  Outdoors Holten

  Adres
  Langstraat 6, 7451ND Holten

  De Outdoors Lodge Cabins passen perfect in het open maar schaduwrijke loof- en naaldbos. De uit rondhout gebouwde hutten doen denken aan de Canadese wildernis en Noorse wouden.

 5. Het Echte Buitenleven

  Het Echte Buitenleven

  Adres
  Beusebergerweg 33, 7451 NG Holten

  Aan de rand van het Overijsselse dorp Holten vindt u onze B&B plattelandskamers op Erve de fluiter, waar u hetechtebuitenleven zult ervaren.

 6. Huis van Oranje

  Huis van Oranje

  Adres
  Postweg, Holten

  Dit nieuwe, zeer duurzaam gebouwde vakantiehuis van 300 m3 is gelegen in het bosgebied de Borkeld net buiten het dorp Holten. Het huis is zeer comfortabel en heeft een heerlijk buiten met groot terras en gazon gelegen op 1000 m2 eigen grond.

 7. De Geitenmeijer

  De Geitenmeijer

  Adres
  Helhuizerweg 22, 7451KD Holten

  Een sfeervol ingerichte rookvrije locatie aan de voet van het nationaal park de Sallandse Heuvelrug waar u heerlijk tot rust kunt komen...

 8. Erve Look

  Erve Look

  Adres
  Schreursweg 8, 7451 RG Holten

  Beleef het Sallandse leven in deze volledig en sfeervol ingerichte vakantiewoning vlakbij het dorp Holten. Of u nu thuis lekker voor de houtkachel wilt zitten, of buiten zelf uw eitjes wilt rapen; het is hier mogelijk! Voor ieder wat wils.

 9. Het Bravenne

  Het Bravenne

  Adres
  Beusebergerweg 74, 7451NE Holten

  In het mooie buurtschap de Beuseberg bevindt zich Het Bravenne. De familie Scheperboer nodigt u graag uit om te verblijven op haar boerderij.

 10. Vakantiehuis Borkerode

  Vakantiehuis Borkerode

  Adres
  Postweg 83, 7451 TT Holten

  Op een unieke locatie aan de voet van de Holterberg op een recreatiepark aan de rand van Holten (Overijssel) staat deze 6-pers. vakantiewoning.

 11. Baltus-Luggenhorst

  Baltus-Luggenhorst

  Adres
  Heideweg 21, 7451SK Holten

  Een compleet ingerichte recreatiebungalow in bosrijk Holten (Ov). Rustige ligging aan de rand van recreatiegebied De Borkeld. Eigen bosgrond 7800 m2. De bushalte op 450 meter. Voorzien van CV, openhaard en telefoon. Week, weekend en midweekverhuur gedurende het hele jaar, ook voor Pieterpadlopers. Geschikt voor 2-10 personen. Goed opgevoede honden zijn uiteraard welkom, een deel van het terrein is omheind.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer