Erve Protzmann

Adres
Helhuizerweg 14, 7451 KE Holten

Erve Protzmann

De vakantiewoningen van Erve Protzmann zijn eigendom van de familie Protzmann. Deze schitterende vakantiewoningen zijn gelegen op een prachtige locatie, letterlijk grenzend aan de Holterberg, welke onderdeel uitmaakt van het Nationaal Park 'De Sallandse Heuvelrug'.

Deze toplocatie is door Zoover in 2014 beoordeeld tot het op één na beste vakantiepark van Nederland en heeft ook in 2015 weer een Zoover Golden Award in de wacht gesleept. U kunt hier heerlijk genieten van de rust en het natuurschoon. Gezien de gunstige ligging, zijn er tal van activiteiten mogelijk zoals wandelen en fietsen. Door de diversiteit is het, het hele jaar door, genieten van de natuurlijke omgeving.

De woningen

Erve Protzmann bestaat uit 6 ruime en luxe vakantiewoningen, die van alle gemakken zijn voorzien, zoals: vloerverwarming, HD-TV, internet (WIFI), combi-magnetron en vaatwasser. Ook is er zeer veel ruimte, zowel binnen als buiten. Tevens is er een overvloed aan natuur en veel privay rondom de vakantiewoningen.

Deze prachtige vakantiewoningen zijn vrijstaande 2 onder 1 kapwoningen. De oppervlakte van de benedenverdieping is 50 m2. Deze, door de familie zelfgebouwde vakantiewoningen, zijn in ambachtelijke 'Twents Saksische' stijl gebouwd.

Vakantiewoning type 1 (basis)(verbouwd 2013)

12A - De zuidelijke Keizer

12B - De noordelijke Keizer

Deze woningen zijn geschikt voor 2/4 personen. Honden zijn toegestaan, mits onder áppel. Verder is roken toegestaan.

Vakantiewoning type 2 (luxe)(gebouwd 2011)

12C - Op den Bergh

12D - Het hoogste Punt

12E - Twents Vakwerk

12F - Twents Ros

Ook deze woningen zijn geschikt voor 2/4 personen. Honden zijn toegestaan, mits onder áppel. Deze woningen zijn rookvrij.

Meer informatie

Een paar voorbeelden van recreatiemogelijkheden op en rondom de Holterberg, onderdeel van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug, zijn:

Wandelen:

Er zijn vele mogelijkheden om vanaf onze vakantiewoningen mooie, boeiende en educatieve wandelingen te ontplooien.

Fietsen:

Voor elk soort fietser zijn er tal van mogelijkheden. Het is mogelijk om direct vanaf de vakantiewoningen te beginnen aan een schitterende (uitgezette) fietstocht. Wilt u een rustig rondje fietsen, knooppuntenroute volgen of mountainbiken? Dat is vanaf hier allemaal mogelijk!

Kijk voor meer informatie, prijzen, beschikbaarheid en acties op www.protzmann.nl of bel tel. 0548-363101.

Virtuele tour

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer