Bungalowpark Buitenplaats Holten

Adres
Holterstraatweg 186, 7462PN Rijssen

Bungalowpark Buitenplaats Holten

Buitenplaats Holten is een geheel nieuw chaletpark voor mensen die houden van rust en ruimte. Het park ligt aan de voet van de Holterberg en is een prima uitvalsbasis om te fietsen en wandelen.

Genieten van uw welverdiende vakantie in Holten. Chaletpark Buitenplaats Holten ligt op de grens van Salland & Twente aan de voet van de Holterberg dat deel uit maakt van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. De Stad Rijssen en het dorp Holten zijn op loop- en fietsafstand. De omgeving van Rijssen-Holten leent zich bij uitstek voor fiets- en wandeltochten door de mooie natuur van Salland en Twente. Er zijn verrassende fietsroutes uitgezet van 10 tot 75 kilometer, met start en finish bij de Buitenplaats. De tochten voeren over en door de Sallandse Heuvelrug, het Wierdense Veld, door de Reggestreek, het Hollands Schwarzwald, het Elsenerveld en zelfs naar het landgoed Twickel bij Delden. Ook zijn er speciale wandelroutes met verrassende paden en vergezichten. In de zomermaanden worden er in de omgeving verschillende Fietsvierdaagses gehouden.

Bungalow huren in Holten

Buitenplaats Holten is een rustig chaletpark zonder voorzieningen. U vindt er alleen een kinderspeeltuin. Het park heeft luxe bungalows in de verhuur, maar u kunt ook een bungalow kopen. Ook zijn er kavels te koop waarop u een nieuwe bungalow kunt laten plaatsen.

De luxe 4 en 6 persoons bungalows zijn voorzien van: - 2 of 3 slaapkamers - Luxe keuken met vaatwasser en combi oven - woonkamer met tv, eethoek en openslaande tuindeuren - toilet en badkamer - buitenterras met tuinset

Openingstijden

Het park is het hele jaar door geopend.

Een impressie van Buitenplaats Holten

Reserveren

Wilt u een vakantiehuis reserveren? Kijk dan op www.buitenplaatsholten.nl.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer