Bed & Breakfast

 1. Aan de Enk

  Aan de Enk

  Adres
  Pastoriestraat 22, 7451ES Holten

  Aan het Pieterpad bevindt zich het mooi gelegen Bed & Breakfast "Aan de Enk". Dit vrijstaande huis ligt in een rustige straat aan de rand van het dorp met prachtig vrij uitzicht over de enk.

 2. Het Echte Buitenleven

  Het Echte Buitenleven

  Adres
  Beusebergerweg 33, 7451 NG Holten

  Aan de rand van het Overijsselse dorp Holten vindt u onze B&B plattelandskamers op Erve de fluiter, waar u hetechtebuitenleven zult ervaren.

 3. B&B Paalman

  B&B Paalman

  Adres
  Oude Deventerweg 15, 7451 CM Holten

  B&B Paalman is gelegen aan de Oude Deventerweg dichtbij het station en het centrum van Holten, maar ook aan de voet van de Holterberg!

 4. De Geitenmeijer

  De Geitenmeijer

  Adres
  Helhuizerweg 22, 7451KD Holten

  Een sfeervol ingerichte rookvrije locatie aan de voet van het nationaal park de Sallandse Heuvelrug waar u heerlijk tot rust kunt komen...

 5. Natuurboerderij Zorgvliet

  Natuurboerderij Zorgvliet

  Adres
  Larenseweg 106, 7451 NA Holten

  Op Natuurboerderij Zorgvliet heeft de tijd stil gestaan. Het echtpaar neemt u mee in de tijd en vertelt u graag bijzondere verhalen van vroeger en nu.

 6. Plek in Holten

  Plek in Holten

  Adres
  Dorpsstraat 18a, Holten

  Je vindt 'Plek' midden in het centrum van Holten aan de doorgaande weg met alle leuke restaurants, café's en winkeltjes op loopafstand. En met nog geen 5 minuten lopen zit je in de prachtige natuur van de Sallandse Heuvelrug, waar je heerlijk kan wandelen en fietsen.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer