Jeugd- en jongerenwerk in Rijssen en Holten

Ondanks dat de verschillende jeugd- en jongerenwerk organisaties in deze tijd ook hun deuren hebben moeten sluiten, zitten de jongerenwerkers niet stil!

Vanuit het straathoekwerk (en jongerenwerk) wordt er veel fysiek op straat gewerkt. We spreken jongeren aan op de regels en de maatregelen die gesteld zijn (bewustwording). Dit gebeurd in nauwe samenwerking met andere ketenpartners.

Daarnaast zijn de jongerenwerkers natuurlijk veel online te vinden. Zoek ons op onze verschillende social mediakanalen, waar jongeren bij verschillende partijen terecht kunnen voor: - Online ondersteuning bij welke (hulp)vraag dan ook. - De laatste informatie over de maatregelen. - Online ondersteuning bij huiswerk vragen. - Online sporten. - Live Instagram sessies met o.a. Tactus, de kapper, de politie, etc. - En natuurlijk verschillende challenges waar aan mee gedaan kan worden, om het thuisblijven een beetje leuker te maken.

Fakkeldrager CJR & Try Out, Rijssen
Facebook: @fakkeldrager
Instagram: @fakkelenterstr.94

Tienerhonk
Facebook: @Tienerhonk open Jeugdwerk Hervormd Rijssen
Instagram: @10erhonk


Pand 11, Rijssen
Website: www.pand11rijssen.nl
Facebook: @pand11rijssen
Instagram: @pandje11


Straathoekwerker Tonny Schmit
Website: www.pand11rijssen.nl
Facebook: @straathoekwerkrijssenholten
Instagram: @pandje11


Jeugd- jongerenwerk Hole-10, Holten
Website: www.viaviewelzijn.nl
Facebook: @jeugdjongerenwerkholten
Instagram: @jeugdjongerenwerkholten

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer