Eten & Drinken in Rijssen

Gaat u een dagje naar Stad Rijssen dan heeft u keus uit verschillende horecagelegenheden om wat te eten of te drinken.

 1. 't Brodshoes

  't Brodshoes

  Adres
  Bouwstraat 41, 7462AX Rijssen

  ’t Brodshoes beschikt over een stijlvol à la carte restaurant en twee stijlvolle zalen voor bruiloften, vergaderingen, verjaardagen en bedrijfsfeesten.

 2. Het Schwarzwald

  Het Schwarzwald

  Adres
  Markeloseweg 115, 7461PB Rijssen

  Het Schwarzwald is een trendy en modern partycentrum gelegen op een bosrijke locatie tussen Rijssen/Holten en Markelo in Overijssel. Beleef het nieuwe Schwarzwald en kom culinair genieten in een ongedwongen sfeer!

 3. Restaurant Rijsserberg

  Restaurant Rijsserberg

  Adres
  Burg. Knottenbeltlaan 77, 7461PA Rijssen

  Fletcher Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug beschikt over een culinair restaurant genaamd Rijsserberg. U vindt hier een uitgebreide menukaart met gerechten geïnspireerd door de Franse keuken met invloeden uit de Sallandse streek.

 4. Het Witte Hoes

  Het Witte Hoes

  Adres
  Markeloseweg 90, 7461PB Rijssen

  In dit café-restaurant wordt naast een lekker kopje koffie - of wellicht iets sterkers - een uitgebreid scala voortreffelijke gerechten en plate-service geserveerd. Bovendien kunt u genieten van de meest fantastische diners, geserveerd in een aangename ambiance.

 5. Brasserie UIT

  Brasserie UIT

  Adres
  Schild 3, 7461 DD Rijssen

  Brasserie UIT ligt midden op het historische Schild in Rijssen en draait om eerlijk eten, gezellig drinken en altijd genieten.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer