Luke's Gastrobar & lounge

elke vrijdag, zaterdag en zondag geopend!

Vandaag geopend van
Vandaag 16:30 - 01:00
Adres
Morsweg 8e, 7461 AG Rijssen

Luke's Gastrobar & lounge

Bij Luke’s is het onze passie om jou, onze gast, puur te laten genieten. Met veel zorg en aandacht hebben wij een menukaart samengesteld met heerlijke gerechten. Natuurlijk horen hier ook de nodige dorstlessers bij. Daarom vind je op onze kaart diverse (speciaal) bieren, kwalitatieve wijnen en zomerse cocktails.

Onze Gastrobar & Lounge ligt net buiten het centrum van Rijssen. Hier hebben wij een uniek terras gecreëerd met beachy vibes, waardoor jij je in het buitenland waant. Zit het weer even tegen? Dan is het ook goed vertoeven in onze sfeervolle Veranda of ouderwets gezellig in de Pub. Daarnaast organiseren wij geregeld speciale avonden met een bepaald thema.

“So pull up a chair, take a taste & come join us. Life is so endlessly delicious.

RESERVEER!

Luke's Pubquiz XXL

Fabriek Special

Aanvang
Locatie
Luke's Gastrobar & lounge, Rijssen

Ben jij klaar voor de grootste en gezelligste (corona proof) kroegavond met nét dat onsje meer? Dan is de Pubquiz XXL echt iets voor jou. De vorige pub quizzen waren zeer geslaagd in Luke's Gastrobar & lounge, dus er wordt nog een schepje bovenop gegooid!

Luke's High Tea

Aanvang
Locatie
Luke's Gastrobar & lounge, Rijssen

Proef een lekker warm voorgerechtje, go for the Carrot Cake en probeer de hartige hapjes. Er is ook nog eens onbeperkte keuze in thee.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer