Koopzaterdag

Met mode-event

locatie
Centrum Rijssen, Rijssen

Zaterdag 26 september is er een koopzaterdag met Mode-event in het centrum van Rijssen. De winkels zijn tot 21.00 uur geopend.

Het belooft een buitengewoon gezellige dag te worden in Rijssen op zaterdag 26 september a.s. Vanaf de catwalk op het Hoge Wal plein presenteren modellen op verschillende tijden de nieuwe najaarscollecties. Op het Hoge Wal Plein staat een overdekte catwalk waar, op verschillende tijdstippen, modeshows van alle modewinkels in Rijssen te zien zijn.

Showtijden

  • 14.00 uur
  • 15.00 uur
  • 16.00 uur
  • 18.30 uur
  • 19.30 uur

Lekker lang winkelen

Je kunt deze zaterdag extra lang (tot 21.00 uur) shoppen bij de lokale winkeliers, wie wil dat nou niet? Geef je oren en ogen goed de kost! En ben je toe aan iets lekkers, dan is er in het centrum genoeg keus voor een heerlijk hapje of drankje.

Kortom: uw bezoek aan koopcentrum Rijssen is zeker de moeite waard!

Parkeren

Kom je met de auto naar Rijssen? Op heel veel plekken in het centrum kun je de hele dag gratis parkeren. Let echter wel even op de parkeermogelijkheden buiten de grote parkeerplaatsen, daar is een zogenaamde ‘blauwe zone’ van toepassing en kun je gedurende 1½ uur gratis parkeren met parkeerschijf.

OK

Door het gebruik van onze website ga je akkoord met het gebruik van cookies. Meer informatie is beschikbaar in ons cookiebeleid. Lees meer