navigatie overslaan
Ontdek de verborgen schoonheid van stenen en keien

Een kei-leuke dag bij Natuurmuseum Holterberg!

Stenoloog Martin Doorman verzamelt en slijpt al meer dan 30 jaar mineralen en edelstenen. Woensdag 12 augustus komt Doorman naar het Natuurmuseum Holterberg natuurstenen slijpen.

+ 1 foto's

Gewone stenen verbergen vaak de mooiste fossielen of mineralen. Doorman kan er alles over vertellen. Iedereen die een mooie steen heeft gevonden kan deze meenemen om te laten determineren. Soms worden er bijzondere stenen ontdekt!

Natuurlijk is het ook leuk om een kijkje in het Natuurmuseum te nemen. In het museum vind je de natuurdiorama’s en een collectie van meer dan 1000 opgezette dieren.

In de expositieruimte loopt momenteel de indrukwekkende expositie “Schedels en botten.” Kinderen kunnen het museum ontdekken aan de hand van een spannende speurtocht of een echte natuuronderzoeker worden in het Bos van Daantje Das. De allerkleinste gaan op het Groote Kikkerpad op zoek naar Bim, Bam en Bom.

Woensdag 12 augustus van 10:00 tot 16:00 Stenoloog Martin Doorman buiten op het Holterbergplein bij Museum Holterberg.

Wanneer

-

Prijzen

Deze activiteit vindt plaats op het Holterbergplein en is vrij toegankelijk. Wil je het combineren met een bezoek aan het natuurmuseum dan betaal je hiervoor het reguliere toegangstarief.